19 грудня 2019 року відбулося засідання Молодіжної ради Івано-Франківської обласної організації Профспілки працівників державних установ України, на якому заслухано звіт голови Молодіжної ради Івано-Франківської області Дениса Рудницького про роботу ради в 2019 році, затверджено план роботи на наступний рік, обговорено актуальні питання молодіжної політики та мотивації профспілкового членства під час проведення децентралізації. 
З вітальним словом виступила голова обласної організації Профспілки Ніна Гушпіт, яка розповіла про дії Профспілки щодо захисту спілчан під час масових вивільнень. 
Також учасники засідання взяли участь у тренінгу "Комунікація та критичне мислення як елементи профспілкової роботи", який провела заступник голови Молодіжної ради Чернівецької обласної організації Профспілки, тренер Профспілки Іванна Храпко.
Учасники тренінгу обговорювали актуальні питання комунікації в процесі реформування органів державного управління, залучення молоді до профспілкової роботи, комунікацію у соціальних мережах, використання та створення контенту, організації зустрічей та вчилися критично мислити в процесі обробк інформаці щоб уникати медійних маніпуляцій.  В такій творчій атмосфері народились ідеї щодо розвитку молодіжної ради Івано-Франківської обласної організації, нові ідеї з поширення контенту в соціальних мережах та об’єднання профспілкової молоді.