24 січня ц.р. в Миколаївській обласній раді профспілок відбулася зустріч членів Президії облпрофради з народним депутатом України Олександром Гайду та помічниками народних депутатів Ігора Копитіна (Бурда І. та Мартиченко В.) та Ігора Негулевського (Поліщук О.) з метою обговорення ситуації, що склалася навколо законопроектів №2681 та №2708.

Участь у зустрічі взяла голова Миколаївської обласної орагнізації Профспілки працівників державних установ України Таміла Бугаєнко.

Зустріч відкрив голова Миколаївської облпрофради Юрій Толмачов.

Він висловив рішучий протест безпрецедентному наступу на трудові права працівників та профспілок у зв’язку з реєстрацією у Верховній Раді України, ініційованих Урядом України та групою народних депутатів України від Політичної партії «Слуга народу», проєктів законів «Про працю» (реєстр.№ 2708) та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо окремих питань діяльності професійних спілок)» (реєстр.№ 2681).

Народному депутату України Олександру Гайду, помічникам народних депутатів було вручено Звернення до народних депутатів Миколаївщини від Президії Миколаївської облпрофради – не голосувати за вищевказані законопроекти, не допустити ліквідації системи правового та соціального захисту працівників.

Детальніше

За інформацією Миколаївської облпрофради