Чернівецька обласна організація Профспілки

Відбулося розширене засідання президії Чернівецької обласної організації Профспілки

Сьомого липня 2021 року у звичайному режимі після коронавірусних обмежень відбулося перше, за участю голів райкомів Профспілки, розширене засідання президії Чернівецького обкому профспілки працівників державних установ.

Президія розглянула питання роботи організацій Профспілки працівників державних установ області щодо збереження профспілкового членства, подальшої розбудови організаційної структури Профспілки в умовах завершення об’єднання у територіальні громади і зміни  адміністративно-територіального устрою області, а також стан та розвиток соціального діалогу в системі Профспілки працівників державних установ області та звіт про укладання та виконання колективних договорів за 2020 рік та завдання по проведенню колдоговірної роботи у 2021 році.

Участь у засіданні президії також взяв новообраний голова Чернівецької облпрофради Володими Станіславович, який охарактеризував сучасний стан профспілок області, завдання щодо розбудови і збереження членів профспілки, завдання Профспілки працівників державних установ по виконанню рішень VIIІ з’їзду Федерації профспілок України, VIII з’їзду Профспілки працівників державних установ України, ХХУІ звітно-виборної конференції облпрофради.

По кожному питанню президії прийняті відповідні постанови, які посилюватимуться спільними діями і зусиллями облпрофради, всіма членськими організаціями профспілки.

20210707 113808    20210707 103410

 

Організовано вакцинацію

Адміністрацією та профспілковим комітетом Головного управління Державної казначейської служби України у Чернівецькій області 8 липня 2021 року в другий раз організовано проведення вакцинації працівників від коронавірусу, яким немає протипоказань.

Питання збереження здоров’я членів профспілки, створення нормальних і безпечних умов праці будуть постійними в діяльності трудового колективу.

  20210705 125142     

 

 

Луганська обласна організація Профспілки

Оздоровлення спілчан

Нещодавно профспілковий комітет Рубіжанського картонно-тарноluganskdidgest13072021го комбінату організував поїздку для

49 осіб-членів профспілки та їх родин в м. Слав’нськ на солені озера.

Немає нічого кращого для оздоровлення, ніж вода і сонце. Для того, щоб отримати заряд бадьорості на весь день, мати позитив у м. Слав’янськ є дуже класні місця!

Одне з таких - пляж «Маленька Куба».

Так, це не острів в Карибському морі, але берег прекрасного солоного озера, яке зцілює і бадьорить.

Тут є прекрасні парасольки, лежаки, душові кабіни і вода з температурою + 25 ° C.

Навіть в умовах карантинних заходів тут все організовано так, щоб повністю убезпечити відпочиваючих від ймовірності «зустрітися» з інфекцією.

Спілчани чудово провели час. Гарно відпочили на природі, оздоровилися та отримали заряд позитивних емоцій та енергії!

 

 

 

За інформацією

регіональних організацій Профспілки