07 грудня 2018 року на базі Східного регіонального представництва Центру профспілкових знань Профспілки працівників державних установ України в місті Сєвєродонецьк відбувся семінар-тренінг для молодих членів Профспілки на тему: «Що спільного і відмінного у світових системах управління: кар’єра, лідерство, вибір молоді». Захід відбувся за ініціативи Луганського обласного комітету Профспілки та Молодіжної ради обласної організації ППДУУ, завдяки двосторонній співпраці між Луганським обласним комітетом Профспілки та ГО «Соборність».

Учасники семінару мали можливість навчатись у тренера – Валерія Окуліча-Козаріна, доктора педагогічних наук, професора Краківського педагогічного університету (Польща), який добре відомий не лише в Україні, але і в країнах Східної Європи.

З метою тренування управлінських компетенцій молодих лідерів Профспілки тренер Валерій Окуліч-Козарін використовував різні форми активного навчання: дискусії, практичні завдання, роботу в команді.

Семінар-тренінг був дуже змістовний та конструктивний, а програма насиченою та цікавою. Учасники отримали максимум практичних та  теоретичних знань, масу позитивних емоцій та приємних вражень.

Обласна організація Профспілки та її Молодіжна рада  щиро вдячні тренеру - доктору педагогічних наук, професору  Валерію Окулічу-Козаріну за нові знання, поради, цікавий досвід та довірливу атмосферу.

За інформацією Луганської обласної організації

Профспілки працівників державних установ України