28-30 травня у м. Херсон на базі Південного регіонального представництва Центру профспілкових знань «Basis» проходить семінар базового курсу навчання профактиву. Участь у навчанні беруть профспілкові активісти, голови первинних профспілкових організацій, члени Молодіжних рад з Дніпропетровської, Житомирської, Одеської, Миколаївської та Херсонської областей . З початком навчання привітали Людмила Татаринова, голова Херсонської обласної організації Профспілки, координатор Південного регіонального представництва Центру профспілкових знань, Таміла Бугаєнко, голова Миколаївської обласної організації Профспілки, Анатолій Добровольський, голова Херсонської обласної міжгалузевої ради профспілок. Провідний експерт відділу навчання, інформаційного забезпечення та міжнародного співробітництва виконавчого апарату ЦК Профспілки Оксана Гузь презентувала роботу Центру профспілкових знань та розповіла про реалізацію спільного проекту між Професійної спілкою працівників державних установ України та Профспілкою державних службовців Швеції Fackförbundet ST.

DSC 0821 Копировать

DSC 0818 Копировать

Викладання навчальних модулів з історії профспілкового руху, організаційної роботи, соціального діалогу, правозахисної роботи, молодіжної політики, інформаційного забезпечення діяльності первинних організацій профспілки здійснюється тренерами Південного представництва Центру профспілкових знань.

DSC 0833 Копировать

DSC 0842 Копировать

Під час навчання за допомогою сучасних методів, інтерактивних вправ, обговорень, обміну досвідом учасники не лише отримують нові знання, але удосконалюють навички з комунікування, розвитку лідерських якостей. Активність, творчість та бажання змін у профспілковій роботі – створюють сприятливу атмосферу для навчання та обміну думками, а також новим ідеям для реалізації в майбутньому.

DSC 0863 Копировать

DSC 0848 Копировать

 

Тепле сонячне місто дарує учасникам навчання енергію, а гостинність Півдня дає можливість приємного спілкування з колегами, вивчення цікавої історії та сьогодення.

Оксана Гузь, Професійна спілка працівників

державних установ України