На цілий тиждень місто Ужгород перетворилось на спортивну столицю державної служби України. Впродовж тижня за звання найкращих у п’яти видах спорту боролись державні службовці з 20 областей України. І ось нарешті 28 вересня було визначено кращих з кращих під час урочистого закриття ХХІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя.

Урочисте підведення підсумків та нагородження переможців в черговий раз довело, що державні службовці не лише професійно виконують свої професійні обов’язки, але власним прикладом виступають за активне та цікаве життя.

Тож за результатами змагань переможцями ХХІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців стала команда державних службовців Хмельницької області, яка посіла І місце у загальнокомандному заліку, ІІ місце – виборола команда Львівської області, а ІІІ місце – команда Миколаївської області.

изображение viber 2019 09 29 13 07 07

изображение viber 2019 09 29 13 08 13

изображение viber 2019 09 29 13 08 11

Проте, в кожному виді спорту були свої фаворити та переможці. Так у волейболі перемогу здобула команда Хмельницької області, у настільному тенісі кращими стали кияни. Гра мільйонів – футбол – підкорилася ь команді з Хмельницької області. У шахах сильнішими стали Миколаївські державні службовці, а у шашках перемогу здобули державні службовці Запорізької області.

Переможців урочисто привітав Голова Профспілки працівників державних установ України Юрій Піжук. Голова Профспілки відзначив дипломами та кубками команди, що посіли І, ІІ, ІІІ місця, а також Подяками Голови кращих спортсменів турніру.

изображение viber 2019 09 29 13 08 16

изображение viber 2019 09 29 13 07 109

Попри результати всі учасники проявили не лише спортивний характер, але і вміння працювати в команді. А найголовніше всі повернулись до дому з позитивними враженнями, емоціями і звичайно з новими друзями з усієї України.

Професійна спілка працівників державних установ України вітає переможців та учасників змагань! До зустрічі у наступному році!

Більше фото на наших сторінках у соціальній мережі Facebook!

Оксана Гузь, Професійна спілка працівників

державних установ України