Молодіжна рада Житомирської обласної організації Профспілки розвиває комунікаційні навички та на практиці реалізує ідеї співпраці та об’єднання активної профспілкової молоді. 06 грудня 2019 року для членів Молодіжної ради Житомирської обласної організації профспілки та профспілкової молоді було організовано тренінг «Комунікаційні навички для профспілкової молоді». Захід проведено за підтримки голови Житомирської обласної організації Профспілки Петра Закусила, який привітав учасників та побажав всім плідної роботи та чудового спілкування. Також учасників привітав Михайло Діжа, голова Молодіжної ради Житомирської обласної організації профспілки, розповівши про здобутки Житомирської молодіжки та плани на майбутнє.

Разом з тренером, головою Молодіжної ради Профспілки Оксаною Гузь учасники обговорили багато важливих тем для молодіжного руху Профспілки: залучення молоді, комунікацію у соціальних мережах, використання та створення контенту, організації зустрічей. Під час цікавих вправ та роботи в групах набували практичних навичок, а також створювали цікаві презентації. В такій творчій атмосфері народились ідеї щодо розвитку молодіжної ради Житомирської обласної організації, нові ідеї з поширення контенту в соціальних мережах та об’єднання профспілкової молоді.

Окрім того, учасники мали можливість долучитись до історії профспілкового руху, акцій профспілкової солідарності та історій успіху профспілок за кордоном. Перегляд уривків фільмів про важливість відстоювання трудових прав під час «Профспілкового кінозалу» ще раз довів і переконав в чому головне покликання Профспілки – стояти на захисті трудових прав спілчан.

«Приємно бачити надзвичайно активних, творчих колег, профспілкову молодь Житомирської обласної організації Профспілки. Вдячна голові Молодіжної ради Михайлу Діжі за активну роботу з профспілковою молоддю, та особливо керівництву обласного комітету за підтримку та сприяння. Сьогодні ми всі переконались, що Профспілка працівників державних установ України має прекрасну молодь, відповідальну та професійну. В солідарності є перемога!»

Наприкінці заходу всі учасники отримали канцелярські профспілкові подарунки від Профспілки державних службовців Швеції та Профспілки працівників державних установ України, щоб працювати було краще та зручніше.

Молодіжна рада Профспілки працівників державних установ України дякує за активність та організацію роботи з молоддю Житомирській обласній організації Профспілки, в особі голови Петра Івановича Закусило, голові Молодіжної ради Житомирській обласній організації Профспілки Михайлу Діжі, а також всьому активу та учасникам за креатив, активу участь та спільну роботу.

Оксана Гузь, голова Молодіжної ради Профспілки

працівників державних установ України