Відбулись зустрічі з керівниками територіальних громад Закарпатської області

Реформи децентралізації влади, що відбувалися впродовж останніх років, значно вплинули на діяльність та структуру Закарпатської обласної організації профспілки працівників державних установ,  як і на профспілки в цілому в Україні.

У зв'язку з цим, важливим нині є переформатування структури регіональної профорганізації із максимальним збереженням первинних профспілкових організацій, їх поновлення , а подекуди - і їх створення.

Саме з цією метою обласним комітетом галузевої профспілки проведено ряд робочих зустрічей у районах. Зокрема, з головами територіальних громад Тячівського району зустрілися голова обласної профорганізації Діана Гондорчин, заступник голови Марія Петечук, голова Тячівського райкому профспілки Ганна Яринич. 

В ході зустрічей головам ОТГ було вручено  персональні листи голови Профспілки працівників державних установ України Юрія Піжука щодо співпраці та матеріали профспілкової тематики, трудового законодавства від ГО «Трудові ініціативи».

Didzhestzakarpattja260920211

Було наголошено на важливості поновлення профспілкових організацій та їх подальшої діяльності для ефективного захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працівників колективів. Наголошувалося і на дієвості колективного договору, спортивної, культурно-масової, оздоровчої роботи за участі галузевої профспілки.

В форматі діалогу вдалим та інформативним було спілкування  керівників профспілки та ОТГ. В ньому взяли участь голови територіальних громад: Буштинської - Руслан Янчій, Солотвинської - Василь Йовдій, Бедевлянської - Павло Бедей, заступники голів ОТГ - Тересвянської - Олександр Продан, Нересницької - Марія Русин.

Didzhestzakarpattja260920215

Didzhestzakarpattja260920214

Didzhestzakarpattja260920212

Didzhestzakarpattja260920213

 Конструктивний діалог профспілки працівників державних установ Закарпаття і керівників об'єднаних територіальних громад знаходить продовження в ефективній співпраці.

 

За інформацією Закарпатської 

обласної організації Профспілки