Шановні державні службовці!


У цей, насправді непростий, але доленосний для України час, прийміть найщиріші вітання з Днем державної служби!


Повномасштабна жорстока війна, що прийшла цьогоріч в нашу країну, торкнулась кожного з нас, змусивши жити і працювати в нових реаліях. Але саме ці обставини сприяли згуртуванню, солідарності, проявам високої відповідальності і патріотизму.
Чітко окреслились нові грані обов’язків та завдань кожного, хто працює на державній службі, адже на плечах кожного - нелегка ноша відповідальності за сьогодення та майбутнє держави і народу.
Чимало прикладів, коли державні службовці змінили, вже у перші дні війни, свої робочі кабінети на бойові позиції у військових формуваннях Збройних Сил України. Війна жорстока і на жаль, серед нас є втрати, як на передовій, так і під час виконання своїх службових обов’язків.
Світла пам’ять!
Сьогодні можна впевнено сказати про те, що державні службовці доклали усіх можливих зусиль, щоб на центральному та місцевому рівнях, в умовах війни, повноцінно забезпечувати діяльність державного апарату, надавати якісні послуги громадянам, піклуватись про життя та добробут мільйонів наших громадян, наближати щодня Нашу Перемогу!
Наразі край важливо зберегти кадровий потенціал державної служби попри усі складнощі воєнного часу. Бо люди на державній службі – це найбільше та найцінніше надбання.
Нехай людська шана й довіра стануть надійним орієнтиром у щоденній роботі.
Щастя вам та вашим родинам, міцного здоров’я та благополуччя, світлих та мирних життєвих обріїв! Перемога буде за нами!!!
Слава Україні!

Голова Профспілки

Юрій Піжук