Голова Профспілки перебував з гуманітарною місією на Херсонщині та Миколаївщині.
khersonses20237
Внаслідок терористичного акту рашистів - підриву Каховської дамби, на Херсонщині та Миколаївщині затоплено десятки населених пунктів, сільськогосподарських угідь, знищено екосистему.
Вода зійшла і зараз населення регіонів потребує ще більше допомоги. Потрібно сушити та прибирати оселі.
З метою допомоги членам Профсрілки в постраждалих регіонах було організовано гуманітарний вантаж, який включав миючі та дезинфікуючі засоби, засоби особистої гігієни, їжу, ліки та воду.
 
Дякуємо нашим членським організаціям, а саме Київському міському комітету в особі голови Почтового Віталія Семеновича за фінансову підтримку в організації гуманітарного вантажу для постраждалих регіонів, Одеській обласній організації Профспілки в особі голови Буфетова Олександра Івановича за придбання води, яка була доставлена в Миколаїв, а також нашим друзям і колегам з Профспілки державних службовців Швеції Fackforbundet ST та Vision за солідарну матеріальну та фінансову підтримку організації гуманітарного вантажу.
 
Під час візиту на Херсонщину, голова Профспілки Юрій Піжук разом з головою Херсонської обласної організації Профспілки Людмилою Татаріновою зустрілись з профспілковим активом та очільниками Херсонської області.
khersonses20236
 
khersonses20235
 
khersonses20234
Головний меседж - у нас дуже і дуже багато роботи по ліквідації наслідків адже люди втратили практично все. Тому необхідно продовжувати злагоджену роботу по акумулюванню та доставці відповідної допомоги херсонцям.
Особливі враження залишились після відвідування та надання допомоги членам первинної організації Профспілки Комунального закладу Херсонської обласної ради «ХЕРСОНСЬКИЙ ПСИХОНЕВРО­ЛОГІЧНИЙ БУДИНОК-ІНТЕРНАТ» в смт Комишанах.
Окрім того, що наші спілчани живуть в надскладних умовах під щоденними обстрілами, вони ведуть непросту боротьбу за дотримання їхніх трудових прав. Голова Профспілки висловив особисту підтримку спілчанам в цій боротьбі та зазначив, що це наша спільна робота та вони не залишаться в цій боротьбі наодинці.
khersonses20233
На Миколаївщині Голова Профспілки зустрівся з активом Профспілки та передав допомогу для спілчан, що постраждали внаслідок підриву Каховської дамби, а також тих спілчан-херсонців, яких прихистили в Миколаївській області.
Також під час перебування в Миколаєві Голова Профспілки разом з Тамілою Бугаєнко, головою Миколаївської обласної організації Профспілки зустрілись з Любов’ю Онищенко, головою Миколаївської обласної ради профспілок. Обговорили ситуацію, що склалась в громадах області в наслідок катастрофи.
khersonses20232
 
Чітко зрозуміло, що перед нами ще дуже і дуже багато роботи, тому солідарно рухаємось далі і працюємо задля наших спілчан та задля Перемоги! 
 
Профспілка працівників
державних установ України