Голова Профспілки Юрій Піжук зустрівся з керівником Управління інспекційної діяльності у Вінницькій області - Заступником начальника Центрально-західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці - Базякою Олександром Васильовичем.

vinnytsiaderzhpr20231

Обговорювались питання пов’язані із функціонуванням безпосередньо Вінницького управління в існуючих реаліях. В першу чергу обговорювались питання оплати праці та відповідно умов праці працівників управління. Окремий блок питань стосувався належного функціонування первинної профспілкової організації. Олександр Базяка підтримав Юрія Піжука в питаннях пов’язаних з необхідностю консолідації зусиль профспілки і керівного складу управління, спрямованих на захист трудових прав та соціально-економічних інтересів працівників управління, та галузі в цілому.

vinnytsiaderzhpr20232

Відбулась також предметна розмова із головою первинної профспілкової організації Валентиною Миколаївною Партій, та членом Профспілки, керівником структурного підрозділу Боковцем Володимиром Андрійовичем щодо необхідності пошуку механізмів збереження фаховооо складу, зокрема інспекторів.

 

Профспілка працівників

державних установ України