21 жовтня відбулась ХХVIIІ звітно-виборна конференція Житомирської обласної організації Профспілки працівників державних установ України.

IMG 9485

З вітальним словом до учасників конференції звернулись заступник голови Профспілки Наталія Титаренко та голова Житомирської обласної організації Профспілки Петро Закусило.

IMG 9518

 

IMG 9494

Запрошені та делегати звітно-виборної конференції заслухали звіт про роботу за останні 5 років голови Житомирської обласної організації Профспілки. Учасники конференції звернули увагу та обговорили сучасні виклики, зміни в законодавстві та вплив децентралізації на організаційну структуру організацій Профспілки.  IMG 9521

Заступник голови Профспілки Наталія Титаренко в своєму виступі наголосила на необхідності активізації профспілкової роботи в умовах скорочення працівників в зв’язку з адміністративно-територіальною реформою, посиленні колективно-договірної роботи, як основи захисту соціально-економічних та трудових прав працівників. Також Наталія Титаренко вручила відзнаки Профспілки активістам Житомирської обласної організації Профспілки та Почесну грамоту за вагомий особистий внесок у розбудову обласної організації Профспілки, сумлінну багаторічну працю та активну громадську діяльність голові Житомирської обласної організації Профспілки Петру Закусилу.

IMG 9502

IMG 9514

За результатами голосування головою Житомирської обласної організації Профспілки було обрано Петра Зукасила.

Центральний комітет Профспілки працівників державних установ України вітає Петра Івановича Закусила з обранням та бажає успіхів в роботі.

Профспілка працівників 

державних установ України