Молодь Профспілки працівників державних установ України працює!

16-18 липня за підтримки, Американського центру міжнародної профспілкової солідарності Solidarity Center та ГО "Трудові Ініціативи" відбувся  семінар «Доброчесність та транспарентість як цінності профспілки» для молоді Профспілки працівників державних установ!

Відкрила захід – голова молодіжної ради Профспілки Оксана ГУЗЬ, яка побажала учасникам плідної роботи та набуття нових навичок на навчанні.

Також привітати учасників завітав і голова Профспілки Юрій Піжук, який у своєму вітальному слові наголосив на важливості участі молоді в профспілковому житті!

Від імені партнерів заходу учасників привітав Георгій Сандул, директор ГО "Трудові ініціативи".

IMG 2759   IMG 2805

 

IMG 2765   IMG 2851

В перший день заходу учасники обговорювали разом з Георгієм Сандулом питання розвитку профспілкових цінностей, а саме доброчесності та транспарентності, питання ролі колективного договору в процесі захисту трудових прав та зарубіжний профспілкових досвід.

                  IMG 2827

 Другий день семінару для учасників був побудований в напрямку роботи над розвитком молодіжної ради Профспілки.

Учасники, разом з тренером Віталієм Копишем, визначали та обговорювали основні проблеми, які зараз турбують профспілкову молодь, які у неї є страхи та мрії. На навчальних сесіях молодь профспілки працювала і над мотивацією профспілкового членства, розробляла інформаційні плакати для залучення молоді до профспілкової роботи.

  IMG 2876    IMG 2976    

  IMG 2991     IMG 2880

Найголовніше, що учасники заходу за дні роботи стали справжньою командою, яка готова розвивати профспілкову роботу в державних установах.

В кінці третього дня заходу відбулось засідання Молодіжної ради Профспілки, на якому було заслухано два питання:

  1. Звіт голови Молодіжної ради Профспілки за 2017-2021 роки.
  2. Вибори голови та заступників Молодіжної ради Профспілки.

Учасники засідання заслухали звіт Оксани Гузь про основні напрямки діяльності та досягнення Молодіжної ради за 2017-2021 роки, а саме навчальні заходи, міжнародну співпрацю, рекрутинг. Учасники засідання відзначили та подякували голові молодіжки за значний внесок в формування та розвиток молодіжної профспілкової спільноти.

Після звіту голови, молодіжка Профспілки обрала нового голову – Іванну Храпко (голову Молодіжної ради Київської обласної організації Профспілки) та двох заступників: Дениса Рудницького (голову Молодіжної ради Івано-Франківської обласної організації Профспілки) та Вікторію Паливоду (голову Молодіжної ради Запорізької обласної організації Профспілки).

IMG 3011

Також молодіжка визначила і перелік першочергових завдань на найближчий період, які стосуються рекрутингу та інформаційної впізнаваності.

 

Відділ навчання, інформаційного

забезпечення та міжнародного співробітництва